Да, има и такива хора. Повечето от тези бракове не се

...
Да, има и такива хора. Повечето от тези бракове не се
Коментари Харесай

Какви са хората обектофили - които се женят за предмети?

Да, има и такива хора. Повечето от тези бракове не се признават от страната, само че те са не по-малко действителни и значими за тези, които са отдадени на своя/та неодушевен/а възлюблен/а. Ето и някои действителни брачни церемонии сред хората и техните „ обекти “ на обич.

Линда Дюшарм и виенското колело Брус. Линда Дюшарм " срещнала " своята сродна душа за първи път през 1982 година на карнавал. И щом го видяла, любовта пламнала неудържимо.  " Брус " - постоянно именуван от локалните поданици „ парашутистът “, е най-обикновено виенско колело. Впрочем, какво ти „ нормално “, щом е брачен партньор на Линда от 2012 година?
Защо запознанствата в интернет основават по-стабилни връзки?
Странно е, само че се оказва, че онлайн запознанствата във виртуалния свят основават доста по-сериозни взаимоотношения от тези в действителния. Тру...
Прочети повече
Линда и Брус се „ срещали “ 30 години, преди най-сетне да се оженят. Дюшарм се заклела да обича и пази 20-метровото виенско колело. Нейната решителност към този момент била тествана през 1986 година, когато мощна стихия повалила и ранила Брус. Но, в името на любовта, Линда събрала останките му и похарчила съвсем 100 000 $, с цел да го ремонтира. Така де, другояче за кого да се ожени?

Ейя Рита Берлин-Мауер и Берлинската стена. Тази монументална двойка е една от най-известните в историите на бракове сред човек и неодушевен предмет. Ейя-Рита, чието фамилно име се превежда от немски като „ Берлинската стена ", се омъжила за тази бетонна структура през 1979 година

Любовта на Берлин-Мауер почнала в ранното й детство – на 7-годишна възраст, когато тя за пръв път видяла стената по малкия екран. Оттогава почнала да събира нейни фотоси и постоянно посещавала обичаното си строително оборудване. Брачната им гала се състояла по време на шестото й посещаване, участвали дребна група другари.

Ли Цзин-гю и възглавницата Дакимакура. Няма нищо по-хубаво от това да прегръщаш някого, който обичаш. Допълнителен бонус: вашата обич е мекичка възглавница с размерите на човек. Китаецът Ли Цзин-гю може да се гушка с нея всяка вечер, тъй като на 28 години се оженил за своята обичана, цялостна с пера. Неговата брачна половинка Дакимакура е огромна японска възглавница за тяло, върху която е изобразен Тестароса – воин от известния аниме-сериал „ Лиричната магьосница Наноха “.
10 секрети на двойките, които остават дружно за цялостен живот
Всеки един човек ще се съгласи, че дълготрайните връзки изискват непрекъсната работа и полагане на старания. Ето и 10 неща, които двойкит...
Прочети повече
След като облякъл възглавницата в сватбена рокля, Цзин-гю застанал с обичаната си пред локален духовник и произнесъл сватбен обет.

Джуди Роуз и Дяволският мост. Любовта строи мостове сред хората. Бракът на тази австралийка е съвършен образец за това. През 2013 година Джуди Роуз се омъжила за своя каменен възлюблен - моста Le Pont du Diable („ Дяволския мост “) в Южна Франция. Преди това тя обикаляла 10 години света по план, наименуван „ Пеещите мостове “, като записвала вибрациите в мостовите кабели, с цел да основава музика.

Когато за първи път видяла каменния мост от ХІV-ти век, Роуз се влюбила в него, без да се смущава от злокобното му име. В деня на сватбата булката описала любовта си по следния метод: „ Той ме кара да се усещам обвързвана със Земята и ми дава отмора от безкрайните ми лутания “. Церемонията се провела в наличието на 14 посетители, като даже била почетена от кмета на прилежащия град Сен-Жан-дьо-Фос.



Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР